OPPO Reno 12 ve Reno 12 Pro tasarım ve renk seçenekleri resmi olarak açıklandı

OPPO, Reno 12 serisi akıllı telefonlarının Çin’de piyasaya çıkışını onayladı. Bu serinin standart ve Pro varyantları olacak. Geçen Kasım ayında piyasaya çıkan Reno 11 ve Reno 11 Pro’nun yerini alacaklar. Lansman öncesi, OPPO mikroblog platformu Weibo üzerinden yeni modellerin tasarımını ve renk seçeneklerini açıkladı.

OPPO Reno 12, Gümüş renk seçeneğiyle tanıtıldı. Reno 12 Pro ise Mor renkte olacak, ancak bu modelin alt kısmında daha açık bir ton bulunuyor. Her iki telefon da dalgalı bir desen tasarımına sahip. Cihazlar, yuvarlatılmış köşelere ve sol üst köşede dikdörtgen bir kamera adasına sahip. Bu ada, üç kamera sensörünü ve bir LED flaş ünitesini barındırıyor.

OPPO Reno 12 ve Reno 12 Pro tasarım ve renk seçenekleri resmi olarak açıklandı

Ses açma/kapama ve güç düğmeleri OPPO Reno 12 serisinin sağ tarafında yer alıyor. Güç düğmesinin çıkıntılı olması, her iki cihazın da ekran içi parmak izi okuyucusu ile gelebileceğini düşündürüyor. Reno 12 serisi hakkında geri kalan detaylar henüz açıklanmadı. Lansman etkinliğine kadar markanın daha fazla bilgi paylaşması bekleniyor.

Sızıntılar ve söylentilere göre, OPPO Reno 12 serisinin 6.7 inç OLED ekran, 50MP ön kamera ve 50MP ana sensör, 8MP ultra geniş açılı lens ve 50MP telefoto ünitesinden oluşan üçlü arka kamera kurulumuna sahip olması bekleniyor. Reno 12 Pro’nun Dimensity 9200 Star Speed Edition işlemciyle, standart modelin ise Dimensity 8250 işlemciyle geleceği söyleniyor. Her iki telefonun da 80W hızlı şarj destekli 5.000mAh batarya ile desteklenmesi bekleniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir